Кои сме ние?

“4 Вендета” ЕООД е специализирала дейността си в сферата на информационните технологии. Приоритет на фирмата е мрежови свързаности, разработка на цялостни високотехнологични решения. Нашата цел е да предложим винаги най-качествения продукт и най-добрите услуги на своите клиенти, задоволяващи напълно техните нужди за момента и в бъдеще.С търговската марка FaiberNet, фирмата започва своята дейност в областта на информационните и комуникационните услуги преди 3 години.

FaiberNet е модерна и бързо развиваща се компания в областта на телекомуникационните услуги.

Ние разполага с изградена собствена и независима наземна и подземна кабелна мрежа на територията на гр. Сопот и близките населени места, достигаща до гр. Клисура. Компанията притежава високо-технологична оптична мрежа, което позволява да предложи широк спектър от услуги, без компромис в качеството. Мрежата до абоната е изградена изцяло с оптични кабели и елементи.

В отношенията си с всеки клиент FiberNet се стреми да изгражда дългосрочно сътрудничество, осигурявайки качествена и надеждна услуга, с гарантирани параметри и ниво на обслужване, гъвкава ценова политика и незабавна реакция при евентуални проблеми.

Технология по която работим!

PON (Passive Optical Network) е оптична мрежа, изградена само от оптични кабели и пасивни оптични компоненти - сплитери, вместо активни устройства, като, комутатори, усилватели, ретранслатори и др.

IPTV - (Internet Protocol Television съкратено IPTV). Това е процес на предаване и излъчване на телевизионни програми чрез интернет, което прави предаването на сигнала значително по-ефективнo в сравнение с това при кабелната и сателитнта телевизия. Благодарение на технологията си IPTV осигурява повече удобни функции и значително повишава потребителското изживяване в сравнение с познатите до момента технологии за телевизионно предаване.